Ihania vanhoja huonekasveja

Jälleen saatavana perinteisiä, kestäviä isoäidin huonekasveja.

• tuoksupelakuita: perinteinen (kuva), ’Doctor Livingstone’ ja muskottipelakuu, HUOM. myös rungollisena!
  • suurilehtinen, violettikukkainen soilikki LOPPU
  • ruusunpunainen, kerrannaiskukkainen saintpaulia (kuva)
  • apostolinmiekka (kuva)
  • maatiaisamaryllis (kuva) LOPPU
  • vanhoja pelakuukantoja: ’Mårbacka’ LOPPU ja ”ilomatsilainen” (kuvat)
  • enkelinsiipi
  • oleanteri LOPPU
  • posliinikukkia: Hoya australis, H. shepherdii, H. bella (kuva) ja H. kentiana (kuva)
  • papinkaura LOPPU

Useimmista lajeista erikokoisia ja -hintaisia kasveja.

Tiedustelut

Tuovi Mutanen

tuovi.mutanen(at)pp.inet.fi

Alumiinisia kasvikylttejä

Tehdään alumiinisia kasvikylttejä, kyltit voi kiinnittää ruuveilla tukikeppeihin tai ripustaa vaikka oksaan.
Hinta 4e / kpl tai 10e / 3 kpl. Postimaksu sisältyy hintaan.

Yhteystiedot:
maarit.kuokka@luukku.com
puh. 040 7235748

WP_20150825_18_42_40_Pro

Päivitysvastuu vaihtuu

Hei puutarhaväki!

Olen päivittänyt puutarhayhdistyksen sivustoa sen perustamisesta lähtien, ja nyt on aika siirtää päivityskapula seuraavalle, hallituksen varajäsen Anja Turuselle. Toivotan kaikille jäsenille vireää, satoisaa ja kukkivaa vihervuotta 2016.

Tuovi Mutanen

p.s. Minut tapaa jatkossa muun muassa maailmaa viherammattilaisen näkökulmasta tutkailevasta blogistani tuovinpalsta.blogspot.fi

pioni, Kenkävero (Large)

Botaniassa Bomoni-projekti

Botanian ystävät ovat pyytäneet välittämään oheisen tiedon Bomoni-projektista.

Kesäkuun alussa Yrjö Vähäkallio on lupautunut pitämään Botanian puolesta kädestä pitäen viljelyopastusta ja neuvontaa esim. oman palstan perustamisessa erillisessä viljelytapahtumassa. Tapahtuman suunnitteluun ja opastukseen he tarvitsevat lisää väkeä. Ensimmäinen suunnittelutapaaminen on torstaina 14.1.2016 klo 16.00 Botanialla.

Lisätietoja antaa Botanien ystävien puolesta Noora Vikman puh. 050 4631103 tai noora.vikman@gmail.com

Projektin esite aukeaa tästä Bomoni-projekti

Pihakirppis 5.9.2015

Pihakirppis launataina 5.9.2015 klo 10-16 osoitteessa Varparananntie 86, 81120 Katajaranta.

Myytävänä erilaista kodintavaraa, vaatteita, astioita, leluja, kangaspuut ym. Myös erilaisia perennojen taimia.

Tervetuloa!

Anna-Liisa Riihiilä

anna-liisa.riihiila(at)telemail.fi

Pihakirppis 29.-30.8.2015

Terttu Hurrin pihakirppiksellä osoitteessa Marjatankatu 5 Karsikossa Joensuussa myytävänä n. 230 kpl ruukutettua perennaa 2 e/kpl. Lisäksi erilaista kodintavaraa: mattoja, tauluja, vaatteita jne. Maksu käteisellä. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Tuhannet kiitokset Kirsille!

Reissu kaakonkulmalle 12.-14.6.oli oikein onnistunut, suurkiitos
Kirsille järjestelyistä ja kaikesta vaivannäöstä! Kiitos myös
muille mukanaolleille hyvästä seurasta.
Toivottavasti reissataan vielä monta matkaa näissä merkeissä!
Tv.takapenkin tytöt Arja ja Tarja