13.8. Pihakävely Liisa ja Osmo Toivasen puutarhassa Suhmurassa

Ma 13.8.2018 klo 18:00 suuntaamme kohti Liisa ja Osmo Toivasen puutarhaa Suhmuraan.

Noin hehtaarin kokoista metsän ympäröimää rinnetonttia on hoidettu aktiivisemmin parin vuoden ajan. Puutarhassa on runsaasti koristepensaita ja puita, joiden eriväriset ja -muotoiset lehdet elävöittävät näkymää. Siemenestä itse kasvatettuja ja talvetettuja kesäkukkia on paljon, minkä lisäksi perennoista erityisesti kookkaat perinneperennat ovat suosiossa. Kiinnostuneiden on mahdollista tutustua myös isäntäväen yhteiseen käsityöharrastukseen ja tehdä mattohankintojakin. Joensuusta tulee matkaa 20 kilometriä, jonka ajaa noin 20 minuutissa. Autot voi pysäköidä talon pihalle. Pihavastaavana on Kirsi Kortelainen, p. 050 359 0353 (iltaisin ja viikonloppuisin).