2.5. – 6.5. Riika/Sigulda kaupunki- ja puutarhamatka

2.5.–6.5.2018 (ke–su) on mahdollisuus lähteä keväiselle kaupunki-/puutarhamatkalle Riikaan ja Siguldaan.

Keskiviikko ja sunnuntai ovat matkapäiviä. Torstaina käydään Nurga Puukool/Ellamaan arboretumissa, minkä jälkeen ajetaan Riikaan ja majoitutaan Tallink Hotel Rigaan. Perjantaina voi lähetä Siguldan taimimarkkinoille ja Baltezersin taimistolle ja upeaan arboretumiin tai viettää vaihtoehtoisesti omatoimista kaupunkipäivää Riiassa. Lauantaina on vuorossa noin kolmen tunnin kiertoajelu Jurmalassa, minkä jälkeen on vapaata aikaa Riiassa. Matkan hinta on 350 euroa/henkilö kahden hengen huoneessa/hytissä. Hintaan sisältyvät ohjelmassa mainitut matkat ja kohteet, majoitukset ja hotelliaamiaiset.

Tarkempi matkaohjelma löytyy osoitteesta www.samimatkat.fi/matkakohde/riika-jasigulda/ ja sitä voi tiedustella myös matkaa järjestävästä Samimatkat-matkatoimistosta joko puhelimitse Pentti Kärkkäinen, puh. 0500 680 019 tai sähköpostitse pentsami(at)mobiili.net. Matkalle ilmoittaudutaan Samimatkat-matkatoimistoon.