25.6. Pihakävely Kaija Turusen ja Erkki Kallisen puutarhassa Juuassa

Ma 25.6.2018 on vuorossa klo 17:00 (HUOM! aika) pihakävely Juuassa Kaija Turusen ja Erkki Kallisen puutarhassa, jossa meitä odottavat tonttia ympäröivään metsään jatkuvat laajat istutusalueet sekä arboretum. Kasvilajeja ja lajikkeita on noin 1300, joista perennoja ja sipulikasveja noin 900. Puutarhaan on hankittu paljon kasveja myös ulkomailta, mm. kääpiöhavukasveja ja pioneja.

Erityisesti arboretumiin tutustujien kannattaa varustautua kumisaappailla tontilla satunnaisesti majailevien kyykäärmeiden takia. Illan aikana on mahdollista ostaa taimia, Kaija päivittää facebookiin sinikämmen-sivustolleen myytävien taimien valikoiman ennen vierailuamme. Joensuusta tulee matkaa noin 90 km, jonka ajaa reilussa tunnissa. Pihavastaavana on Anna-Leena Martikainen, p. 050 3766 379 (iltaisin ja viikonloppuisin).