30.10. Luonnonmukainen kosmetiikka – saippuaa ja voiteita luonnosta

ti 30.10.18 klo 18.00 kahvila Kantarellissa Kirkkokatu 13, Joensuu / Riitta Sorsa, Wilmer & Co

Käsinvalmistetut voiteet, palasaippuat ja -shampoot ovat luonnollinen vaihtoehto kaupan kosmetiikkatuotteille ja niiden valmistuksessa voit hyödyntää oman puutarhasi antia. Mehiläispesien vahasta ja hunajasta tai vaikka itsekasvatetusta mintusta saa aikaan ihastuttavia tuotteita joiden sisällössä ei ole mitään keinotekoista.

Tule kuuntelemaan, kuinka sinäkin voit itse hyödyntää puutarhasi antia luonnonkosmetiikkatuotteiden valmistuksessa. Vinkkejä aiheesta ja valmistusreseptejä kotiin viemisiksi. Myynnissä myös Wilmer & Co palasaippua-, palashampoo-, huulivoide- ja ihovoidetuotteita kotiin ja joululahjoiksi, hinnat 4-7 eur.

Wilmer & Co on vuonna 2017 perustettu joensuulainen yhden naisen pienyritys, joka valmistaa ja markkinoi edullisia luonnonmukaisia saippua-, palashampoo- ja voidetuotteita. Innostus luonnonkosmetiikkaan on lähtenyt omasta ja perheen tarpeista kun on haluttu vähentää omaa ja luonnon kemikaalikuormitusta. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty vain kasviöljyjä ja – rasvoja, kasveista uutettuja eteerisiä öljyjä, mehiläisvahaa ja kasvihauteita. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, lisä- tai säilöntäaineita. Puhtautta ja ihonhoitoa ilman turhia kemikaaleja.