Ma 27.7.2020 klo 18:00 pihakävely Merja Kupiaisen ja Ahti Pitkäsen Galleria Tienkorvan puutarhassa Kiteellä

Ma 27.7.2020 klo 18:00 pihakävely Merja Kupiaisen ja Ahti Pitkäsen Galleria Tienkorvan puutarhassa Kiteellä

Puutarha on syntynyt reilun puolen hehtaarin tontille, rakennusten ympärille, tasaiselle laidunmaalle. Rakennelmat kasveineen ovat kasvaneet ajallaan, lapiolla ja kottikärryllä ohjaillen. Polku ohjaa kulkijaa tunnelmasta toiseen. Polkuja seuraamalla voit löytää vaikkapa jättimäiselle kukkaruukulle, koivujen takaa pilkottavien veistosten luo tai kauniiseen itse suunniteltuun kasvihuoneeseen. Puutarha elää elämäänsä ja muutosten mahdollisuudet kehittävät suunnitelmaa. Luonto opettaa ihmistä. Pihakävelyn yhteydessä on mahdollista tutustua myös vanhan kivinavetan taidenäyttelyyn.

Pihakävelyvastaavana on Elli Ruutiainen, p. 050 5399 186.